BeritaPanas
Tuesday, February 17, 2009
Gambar Adun Bogel
Miss Eli, be strong!

Aku langsung tidak berminat nak tengok gambar Eli yang telah disebar tapi apa yang aku tahu, Khir Toyo telah membuat kenyataan yang langsung tidak boleh diterima akal apabila mendesak Eli meletak jawatan. Hmmm… bagaimana kalau gambar Khir naked dalam bilik sendiri tersebar di internet? Adakah dia akan meletakkan jawatan kerana berkelakuan tidak bermoral? Ataupun sekiranya ada gambar-gambar lucah pemimpin BN lain disebar? Adakah mereka akan letak jawatan? Im not talking bout kes video dulu tu, ok. Eli telah dimalukan dengan penyebaran barang peribadi beliau. Apa salahnya tidak memakai baju di dalam bilik sendiri? Dia bukannya sebarkan gambar tersebut tapi orang telah menyebarkannya dengan tidak bertanggungjawab. Kalau dia yang rasa pengundi Eli akan berpaling tadah kerana penyebaran gambar tersebut, u r totally wrong, bro! Salah pai bah diorang ni. Desperado!

Eli, kuatkan semangat, sis!

Kepada toyol-toyol yang sebar gambar tu, ingat je kalau korang ada anak or adik perempuan… Jangan sampai ketulahan. What goes around comes around!

PEACE!